Mitsubishi Eclipse 3G Club banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
84 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I was having a hard time trying to figure out why my fuel was always swinging way out after a run or two and finally think I have it nailed. I was rescaling the injectors after ever cycle and getting no where with fuel trims. Then doing research and seen that the latency's normally posted for 440 cc injectors are not really what some people are using. I did over and hour of research and found one topiv of a guy discussing it and tried his numbers. IM about 95% of what his numbers are and it seems like my fuel trims are staying in check and near 0. Heres what I found. I still got mid trim runs to do but I think IM in the ball park with these damn subaru injectors now

Witchhunter tested the latency on modded injectors that I sent in and came up with these values:


v 6.5 9.0 11.5 14.0 16.5
ms 4 2.4 1.7 1.3 1.2

The 06-07 injectors and the 02-05 are very close in terms of latency.

06-07: 9v, 10v, 11v, 12v, 13v, 14v, 1.89 1.63 1.45 1.32 1.22 1.08

02-05: 9v, 10v, 11v, 12v, 13v, 14v 1.98 1.71 1.52 1.37 1.25 1.16
Deatschwerks 750cc top feed inector tuning. [Archive] - NASIOC
 

·
Registered
Joined
·
1,888 Posts
Sick!!! I finally can get these fuckers in with some clue this time around. !st thing in the morning. Damn rain stops when i do and starts when i do. Time to take a break i guess... LOL
 

·
Registered
Joined
·
84 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Your right The subaru's flash program only shows 6, so doing some math I just figure what my ratio was between stock and my new values and changed the 7th value using that same %
 

·
Registered
Joined
·
84 Posts
Discussion Starter · #7 ·
1 - 7 of 7 Posts
Top